OVER

Over Lustgraaf Motoren

De hobby die een zaak werd. Toevallig kwam ik er achter een goede neus te hebben bij de aankoop van klassieke en later ook recente motoren. Altijd motoren met weinig km op de teller en in zeer goede staat. De eerste Duitse motor kocht ik 1,5 jaar geleden en was bij het eerste ritje op kenteken, bij de eerste koffiestop verkocht. Vele motoren volgden. Met goede en foute aankopen. Waar ik veel van geleerd heb. Geleerd van het zoeken naar de juiste motor, het onderhandelen met Duitse en soms Belgische verkopers, het transport en het (zo nodig) rijklaar laten maken en als laatste de keuring bij het RDW.

Deze “goede neus” gebruiken doe ik het liefst. Dat heeft mijn hart. Het op zoek gaan naar die ene juiste motor, overleggen met klant, onderhandelen met de verkoper en het transporteren van de gewenste motor. Eventueel aangevuld met begeleiding in restaureren, het rijklaar maken en/of keuring van de motorfiets bij RDW. Daarbij begint zo’n traject altijd met vertrouwen in elkaar. Heldere afspraken.

Voor wie is deze “goede neus” handig en biedt dit meerwaarde? Eigenlijk voor iedereen die dit traject graag in vertrouwde handen overlaat tegen een scherp tarief. Dat kan dus iedereen zijn.

Daarnaast heb ik nog een kleine wisselende voorraad van fraaie motoren. Deze pik ik zo nu en dan op tijdens mijn reizen door Duitsland, België en Frankrijk.

Op zoek naar een specifieke droom klassieker maar nog niet geslaagd?

Ik help u graag!

Contact

Lustgraaf Motoren – Hasselt (NL)

tel:               06 24 652 392
mail:           info@klassiekemotoren-lm.nl

© Copyright 2018 – Lustgraaf Motoren